Koor Jubilate

Algemene informatie

In 1975 werd, in Kumtich-Tienen, ons koor boven de doopvont gehouden. We hebben ondertussen al heel wat watertjes doorzwommen en zijn geleidelijk uitgegroeid tot een 40-tal leden tellend vocaal ensemble met zowel liturgische als profane koorwerken op het repertoire. We houden van zowel volkse deuntjes als gevestigde klassiekers doorheen zowat alle stijlperioden. We wagen ons ook graag aan nieuwe werken van componisten van bij ons en zijn altijd te vinden voor muzikale uitdagingen.
Jubilate verzorgt jaarlijks enkele feestelijke eucharistievieringen, zowel in de eigen parochie als daarbuiten. Er wordt tegelijkertijd ook hard gewerkt aan minstens 1 concert per jaar, dat dan meerdere keren wordt uitgevoerd. We werken ook vaak samen met andere koren en instrumentale ensembles. Over onze muzikale belevenissen kan u zeer uitgebreid lezen door te klikken in de rechterkolommen van deze webpagina.
De vriendschap en gastvrijheid zijn Jubilate’s sterke troef en maken dat nieuwe koorleden zich zeer snel bij ons thuis voelen. Ieder nieuw lid wordt immers met open armen ontvangen! Wie graag zingt en het bij ons wil komen verkennen, is zeer welkom op een repetitieavond. Notenkennis is geen vereiste, toonvastheid echter wel. Je vindt ons iedere woensdagavond van 20u tot 21u30 in de St.Giliskerk van Kumtich.

Link naar de website van het Koor Jubilate

© 2015 Edelhart Kempeneers
XHTML 1.0 Transitional